16-21 Nisan 2018 tarihleri arasında Afyon Kocatepe Üniversitesi, Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 6. Erasmus+ Uluslararası Hafta Etkinliği Afyonkarahisar’da düzenlendi.

Merkezimiz, Uşak Üniversitesini temsilen etkinlikte yer aldı. Üniversitemiz personellerinin de bilgilendirme ve yönlendirmeleriyle yürütülen çalışmalarla Arnavutluk, Bosna-Hersek, Kosova başta olmak üzere üniversite temsilcileriyle görüşmeler yapıldı. Uşak Üniversite ile ilgili Balkan üniversiteleri arasında ikili iş birliği anlaşmaları yapmak konusunda karşılıklı kabule varıldı.

Bu sene “Uluslararası Öğrencilerin Adaptasyonu ve Sığınmacılar teması” ile düzenlenen 6. “Erasmus+ Uluslararası Hafta” etkinliği Atatürk Kongre Merkezi’nde ve Erasmus Kafe’de düzenlendi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (Ahmet Necdet Sezer Kampüsü), Afyonkarahisar

16 Nisan 2018